Friday, July 6, 2007

MC Planning 2007- Uhersky Brod- Part 1

Uplne prve cim zacnem bude predstavenie ludkov s ktorymi budem teraz rok pracovat. Toto je fotka z bowling- sme tam boli predvcerom.
Tak zacnem zlava- to je Lukas- nas najstarsi- bol 2 roky v Columbii na praxi a ma 28 tak si stale robime srandu z jeho "staroby":),
Lukas bude zodpovedny za praktikantov ktory prichadzaju do a z CR,
potom vedla je Radim- financak telom i dusou, kedykolvek zacuje "cash flow" spozornie:).
Babula v modrom je Barbara- je z Brazilie a je straasne sialena- my jej davame rozne prezyvky(Barca, Barbarka, Bara..) a ona je z toho mimo, lebo v Brazilii to nemaju:) , Barca bude zodpovedna za ludske zdroje
Potom som tam ja :)
dalej Petula- bola so mnou prezident pobocky Zlina, a je proste "structured":), to je neskutocny clovek ktory vsteko stiha, vzdy ma vo vsetkom poriadok a strukturu, a vstava skoro rano..nechapem..:). Petula ma na starosti vyvoj produktov a externu komunikaciu
No a to posledne je Jaro- ten nas vedie- je zo Slovenska a straasne rychlo rozprava..a chrape..:-/..este ze na byte v Prahe spi v inej izbe:D..
Na fotke chyba druha Peta- bola chora, tak s nami nebola na bowlingu.

Bohuzial sa jej stav zhorsil tak sla vcera domov a my planujeme sami...Dnes nam zavolala ze ma mononukleozu tak nas to velmo vystrasilo- jednak co s nou bude, druhak ci to nedostal este niekto z nas a co budeme robit bez nej do konca jula ked bude lezat doma??:(..

Petus chybas nam- taki sme..nekompletni:(..

Mozno vas zaujima co sme robili cele dni, ked sme tu uz od pondelka..
Pondelok bol taky oddychovy- pohodicka len sme rozpravali ako budeme spolu pracovat a nazivat dali si nejake pravidla, a tak.

V utorok sme sli Petuli na promocie a pozriet na Zlinsky @ofis

Toto je Petula s rodicmi- u nich byvame, Ujo s tetou nam varia a nadsene stale nieco pripravuju a my len papkame a papkame..Mnam:)











No a toto na pravo sme na Zlinskom @ofise kde sme im strasne obdivovali ich maskota (treti zlava a neni to Jaro:)


No a odvtedy jak sme sa vratili len pracujeme analyzujeme, vymyslame a planujeme..a strasne nas to bavi:)















Tak ..uz je neskoro idem spinkat. To be continued..

No comments: