Monday, June 16, 2008

Office & byt

Z bytu este vela fotiek nemam, na vacsine z nich su skor ludia, nabuduce doplnim viac fotiek ako si byvame:).. Ale aj tak sa zevraj budeme stahovat tak si radsej ani moc nezvykam. Byva nas 9 v 3 izbach- 2 spalne a jedna obyvacka, kupelna, kuchyna, predsien kde su naskladane vsetky kufre..je nas vela, ale v pohode sa da byvat, po roku v Prahe, kde sme byvali 4 v jednej izbe je to uplna pohodicka :)

Nasa obyvacka- zlava Maxi, Sebas, JuanMa.. (Argentina, Colombia, Mexiko :)- tu sa zdrziavame najcastejsie..v TV je 90% programov v anglictine so spanielskymi titulkami- super na ucenie sa spanielciny :)

.. toto je kuchyna- zaber z pripravy mexickej vecere :), som sa ucila:)..
Ofis


Okolie nasho ofisu.. sme na jednej z najvacsich obchodnych ulic v Buenos Aires, vcelku dobre miesto, ale i trochu drazsie

...park hned pri nasom ofise.. tiez trochu rozdielny oproti nasim doma :)


Ofis- tu budem pracovat ked sucasny tym odide :). babenka na fotke je Irene z Canady- je tu na 3 mesiace a pomaha AIESEC Buenos Aires.

Tuto meetingujeme- je to jedna z tried na nasej chodbe- sidlime na pode univerzity, ktora je privatna a je velmi pekna. Zlava- Vika a Javi (citaj Chavi:)


Tiez v triede- na tabuli -jeden z nasich vytvorov pocas "Transition" :) vpredu Sveta- Ukrajina, vzadu Maxi (Arg.)

No comments: