Saturday, October 6, 2007

Vikend pre Teamleadrov


Po meetingovom vikende s mojim tymom (14-16. septembra) ma cakal plny tyzden priprav na nasich "managerov projektov" z lokalnych pobociek, pre ktorych sme (ja, Bea a Mena) chystali vikend nabity informaciami, treningami a hrami..

V piatok 21. septembra nas (mna a Menu)Lukas zaviezol autom niekam do Sobesic do "middle of nowhere" do nejakeho tabora, kde nas uz cakala Bea s par teamleadrami. Chudatka boli z poslednej noci neskutocne vymrznute lebo chatky, v ktorych sme spali, nemali kurenie, v noci bolo tak pod 10 stupnov a v chatkach bli diery, takze nejako sa zatesnit realne ani nebolo mozne..


Prve, co sme teda zacali robit bolo planovanie ako vikend skratit, co vyhodit z progamu, co nechat, aby sme sli co najskor domov..vo velkej chate sme zapalili krb a zacali chystat miestecko pre dalsich temaleadrov.

Bolo nas tam dokopy 19, z toho 18 bab a 1 chlap!!!!! to uz som si vravela ze to je kriza- sme vyzerali jak nejake feministicke zdruzenie..:-S.. ale bolo velmi dobre, prvy vecer sme hrali same hry na rozmyslanie, dalsi den sme zacali s projektovym managementom a pokracovali vedenim tymu. Decka boli strasne sikovne, hodne sa zapajali, pytali, rozmyslali a robili nam vikend omnoho lahsim ako sme si povodne predstavovali.
Nakoniec sme aj rozkurili velku chatu, vela ludi si prenieslo matrace a periny tam, my sme zohnali maly radiatorik do nasej chatky, kde sme spali 7 v 2 mini miestnostiach, takze sme boli pekne v teplucku a nakoniec ani nemuseli skracovat agendu a zostali az do konca.
nas uzasny krb..:)


nocne hry.. no nie su zlati?:)

nase zenske komando;)

1 comment:

Pavlina said...

ahoj Tynko, prave jsem objevila tvuj blog a hned precetla nekolik postu. Doufam,ze uz jsi OK, pobyt v nemocnici jsi preckala v poradku.
IC musela byt velka zkusenost... Ohledne zachodu. Me uz tu ty slapaci zachody ani neprekvapujou:)
Drzim palce a at MC term poradne nakopnete s novackama:P

Paja